Een vloer met betonlook geeft een ruimte een moderne en industriële uitstraling. Door het gebruikte materiaal voelt de vloer tegelijkertijd zacht en comfortabel aan. Hierdoor past een betonlook vloer erg goed in meerdere ruimtes van een huis.

 

De woonkamer

Door de voordelen van betonlook komt deze vloer veel terug in de woonkamer. Een betonlook gietvloer geeft de ruimte een industriële uitstraling en heeft een ruimte vergrotend effect. De vloer is gemaakt van kunststof en is daardoor tegelijkertijd comfortabel en zacht aan de voeten. Ook is de vloer goed schoon te houden: de vloer is waterdicht en er zitten geen naden in.

De keuken

Ook in de keuken levert een betonlook vloer een prachtig resultaat op en kent de vloer verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen. In de keuken is hygiëne belangrijk. Met een waterdichte en aaneengesloten vloer is het eenvoudig de vloer te reinigen. Een betonlook vloer is daarnaast leverbaar in verschillende kleuren, zo is er altijd een passende kleur beschikbaar.

De slaapkamer

De inrichting van de slaapkamer staat vaak niet hoog de prioriteitenlijst. Toch brengen mensen onbewust veel tijd door in de slaapkamer. Waarom niet zorgen voor een stijlvolle sfeer? Een betonlook vloer creëert een rustige ambiance en werkt geluiddempend. Daarnaast is de gietvloer leverbaar in allerlei verschillende kleuren, waaronder rustgevende blauwtinten.

De badkamer

Ook in de badkamer biedt de betonlook vloer een aantal voordelen. Allereerst voelt de vloer door het materiaal heel comfortabel en warm aan. Ook is de waterdichte vloer eenvoudig droog te maken en makkelijk te onderhouden.

 

Kantoorruimtes

Door de industriële uitstraling van betonlook is deze vloer ook zeer geschikt voor bedrijfs- en kantoorruimtes. De vloer geeft een ruimte een open karakter en zorgt tegelijkertijd voor eenheid in de ruimte. Een gietvloer creëert een karaktervolle werkruimte.

 

Door de unieke voordelen van een betonlook vloer is het niet alleen een aanwinst voor de woonkamer, ook voor andere ruimtes van het huis levert een betonlook gietvloer een karaktervolle en warme omgeving op.