We zijn al een tijdje onderweg in 2018, maar het vakantiegeld komt er weer aan en hoewel veel mensen van dit geld op vakantie gaan of gebruiken om te sparen kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw badkamer eens flink onder handen te nemen. In dit blogbericht lichten we een aantal trends uit die dit jaar helemaal hip zijn.

Strak design en zwarttinten

In veel showrooms zult u badkamers tegenkomen met strakke, minimalistische designs in neutrale kleuren. Badkamers met deze samenstelling zijn tijdloos, passen in ieder interieur én voldoen ook nog aan vrijwel iedereen zijn smaak! Bovendien zorgt dit voor een luxe uitstraling waardoor uw badkamer aanvoelt als de badkamer in een exclusief hotel.

Visgraattegels

Tegels met een visgraatstructuur zien we eigenlijk al een tijdje terugkomen in alle kamers van het huis: van de woonkamer tot de slaapkamer. We zien ze echter ook steeds vaker in de badkamer terug en dat is een populaire trend voor dit jaar.

Dat nieuwe tegels niet duur hoeven te zijn bewijzen veel tegeloutlets wel. Lees wel de ervaringen van andere mensen, voordat u tot aankoop overgaat. Bij veel outlets is het namelijk niet mogelijk om de tegels te ruilen. Wij hebben in ieder geval goede ervaringen gehad met deze tegel outlet in Amstelveen: spotgoedkoop en alle tegels zijn vrijwel direct uit voorraad leverbaar!

Het is niet alleen groen in de woonkamer

Iedereen wordt blij van een beetje groen in huis en natuurlijk niet alleen in de woonkamer. Hoewel de badkamer het ondergeschoven kindje lijkt om er plantjes of bloemen neer te zetten, leent deze ruimte zich perfect voor een beetje groen!

Maak het af met de juiste accessoires

Is uw badkamer al helemaal naar wens, maar wilt u de look and feel van de kamer toch veranderen? Kies dan bijvoorbeeld voor nieuwe accessoires om de uitstraling van uw badkamer om te gooien. Met een nieuwe badkamermeubel, spiegel(s), wastafel of kraan is er al veel met het aanzien te doen!