Een goede bedrijfsvloer straalt uit dat alles heel erg soepel verloopt en zoals het moet. De vloer moet zo passen bij het interieur dat de vloer bijna niet opvalt. Er zijn een aantal factoren die je het best even overweegt. Hygiëne, waterdicht, makkelijk onderhoud en duurzaamheid zijn de vier belangrijkste factoren waarop je moet letten als je een vloer zoekt voor je telecombedrijf.

Een goede vloer voor een telecombedrijf is de betonlook vloer. Deze vloer heeft de uitstraling van een betonvloer, maar is het niet. Het heeft de betonlook, maar niet hoe een betonvloer voelt. Dit kun je verkrijgen door de polyurethaan gietvloer die de kleur krijgt van een betonvloer.

De polyurethaan vloer is ideaal voor in een telecombedrijf. Het is een naadloze vloer waardoor hij erg gemakkelijk schoon te maken is. De vloer heeft geen groeven of scheuren waardoor vuil zich nergens kan ophopen en de vloer houdt zo goed als geen stof vast. Dit maakt van de vloer een erg hygiënische vloer.

Doordat de vloer geen groeven of scheuren heeft, is de vloer waterdicht. Ook laat de vloer geen water of andere stoffen door. Als er iets wordt gemorst trekt het dus niet in de vloer en kan het gemakkelijk verwijderd worden.

Daarbij is het een erg dunne vloer die zo goed als overal aangebracht kan worden. De vloer is perfect combineerbaar met vloerverwarming aangezien het zo’n dunne vloer is.

De vloer ziet eruit als een betonvloer, maar is het niet. De polyurethaan gietvloer is vele elastischer, dempt het geluid en is zachter. De vloer heeft alle juiste eigenschappen die je in een vloer als telecombedrijf kunt wensen.