Bent u opzoek naar werkschoenen, maar weet u niet waar u die kunt vinden of wat de verschillen in prijs zijn van werkschoenen? Dan bent u hier op de juiste plek! In dit artikel gaan wij u alle informatie geven over werkschoenen, wat zij kosten en waar u ze het beste kunt aanschaffen.

Wat zijn Elten werk- en veiligheidsschoenen? 

Elten heeft vele verschillende schoenen om het werken veiliger te maken. Ze hebben laarzen, gympen en sandalen in alle maten en verschillende kleuren. Elten is opgericht in 1910 als familiebedrijf in het Duitse plaatje Uedem. Ze zijn momenteel een van de grootste fabrikanten van veiligheidsschoenen in Europa. Hun belangrijkste reden dat zij veiligheidsschoenen produceren is hun wens om de drager van hun veiligheidsschoenen te beschermen. Zij overtuigen de consumenten met een perfecte pasvorm en schoen die voldoet aan de hoogste eisen. Het maken van een dergelijke schoen is hun passie en ambitie.

Welke modellen zijn er? 

Elten heeft veel verschillende modellen. Van gewone sneakers tot laarzen en sandalen. Alle modellen komen in verschillende kleuren en maten. Een van de meest toonaangevende dealers in Nederland van Elten is IP Sanders aandrijftechniek. Bij IP Sanders zijn zij van mening dat hun producten en diensten perfect moeten aansluiten op uw wensen. Dit sluit dus ook perfect aan bij de passie en ambitie van Elten. IP Sanders is niet alleen een leverancier van MRO producten, maar levert ook een toegevoegde waarde in aanvullende diensten. Zij verkopen bijna het gehele assortiment van Elten schoenen. Bij elk model staat beschreven waar de schoen geschikt voor is. Van een Wellness schoen, speciale veiligheidsschoen tot een extreem hittebestendige schoen. 

Naast werk schoenen biedt Bernard Sanders ook persoonlijke beschermende werkkleding aan op hun website. De werkkleding komt onder andere van het merk Sioen. Alle kleding van Sioen staat voor een veiligere werk omgeving. Daarom is het ideaal te combineren met de schoenen van Elten. Sioen is wereldmarktleider op het gebied van gecoat technische textiel en zeer hoogwaardige beschermkleding. Beide merken zijn goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Vragen over het bestellen?

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden van Elten of Sioen? Neem dan contact met Bernard Sanders op, op hun website. Zij staan met een team van professionals 24/7 voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Ook kunt u ze altijd bellen op 0174- 20 49 00