Met een betonpoer 12×12 centimeter heb je eindeloos veel mogelijkheden. Dit formaat poeren heeft een rechthoekige vorm en zijn zeer geschikt om te gebruiken bij het plaatsen van een schutting of een poort. Een betonpoer 12×12 is verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren. Door gebruik te maken van deze poeren worden de staanders of palen van je bouwconstructie uitstekend beschermd tegen het optrekkende grondvocht. Omdat de palen op de betonpoeren worden bevestigd komen deze niet meer rechtstreeks in aanraking met de ondergrond. Hierdoor krijgt het immer aanwezige grondvocht geen kans om in de palen te trekken. Een betonpoer 12×12 zorgt dus niet alleen voor een stevige verankering, ze beschermen ook de palen die erop komen te staan.

Betonpoer 12×12 is online te bestellen

Een betonpoer 12×12 bestel je bij Betonpoerengigant makkelijk vanuit je luie stoel. Maak een keuze uit de vele varianten die we hebben in ons assortiment en plaats ze in het winkelmandje. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Je zult verbaasd zijn over de prijs van onze betonpoeren. Ook al zijn ze vervaardigd uit het oersterke en duurzame prefab beton, voor een betonpoer 12×12 betaal je bij ons nooit teveel. Dat geldt overigens voor alles wat we in onze webshop verkopen. Alles tegen zeer scherpe prijzen en kwalitatief gewoon zeer goed. We hanteren korte levertijden en brengen je bestelling op iedere gewenste locatie in heel Nederland en België.

Maak een stevige fundering met een betonpoer 12×12

Met een betonpoer 12×12 zorg je voor een goede verankering van een bouwconstructie. Zo kan het bij harde wind of heftige storm niet meer om of zelfs weg waaien. Het plaatsen van een betonpoer is een klus die je makkelijk zelf kunt doen. Graaf een gat en zorg ervoor dat er een klein gedeelte van de betonpoer 12×12 boven de grond uitsteekt. Plaats deze waterpas en haaks in het gat en vul het op met snelcement of beton. Na de droogtijd kun je er een paal op bevestigen met speciaal bevestigingsmateriaal. Met weinig inspanning en tegen zeer lage prijzen maak je met onze betonpoer 12×12 in een handomdraai een degelijke fundering waarop je snel verder kan bouwen.