Op zoek naar een goede en voordelige woninginrichting Veenendaal? Dan bent u bij van Kooten aan het juiste adres. U vindt bij ons alles op het gebied van woninginrichting. PVC vloeren, vinyl, parket en laminaat hebben we in vele soorten, maten en kleuren. Ook vindt u bij ons een grote collectie op het gebied van raambekleding en zonwering. En uiteraard ontbreken de vloerkleden ook niet in ons aanbod. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Onze adviezen zijn uiteraard altijd gratis en u wordt vriendelijk te woord gestaan door onze medewerkers. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen als u meer wilt weten over woninginrichting Veenendaal.

Van Kooten woninginrichting Veenendaal

Met een aantal kleine ingrepen kunt u een interieur er heel anders uit laten zien. Bij van Kooten woninginrichting Veenendaal vindt u alles wat u nodig heeft om dit te realiseren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan gordijnen. Een andere stof, motief of kleur maakt al een wereld van verschil. Maar ook andere raambekleding zorgen voor een totaal andere uitstraling. Onze raambekleding kan geheel op maat worden gemaakt dus dat is een hele zorg minder. Hebt u problemen met het bevestigen van jaloezieën, vitrage of overgordijnen? Geen probleem, we hangen deze graag voor u op. Woninginrichting Veenendaal ontzorgt je ook hierbij.

Een trap bekleden met tapijt of PVC

Het team van Kooten woninginrichting Veenendaal geeft je niet alleen advies bij bijvoorbeeld het uitzoeken van vloerbedekking voor een trap, indien gewenst nemen ze ook de bekleding hiervan voor hun rekening. Onze experts zorgen ervoor dat de trap eerst goed wordt gereinigd en gerepareerd alvorens de door u uitgekozen trapbekleding wordt aangebracht. Dat noemen we nog eens goede service. Uiteraard leggen ze ook in andere ruimtes van uw woning de vloerbedekking. Of dat nu laminaat is, een tapijt, vinyl of pvc. Alles wordt met zorg en uiterste precisie gelegd zodat het gewenste resultaat er zeker mag zijn. Hebt u geen inspiratie wat u moet doen om uw woning op een andere manier in te richten? Wij hebben prachtige interieurideeën en voorbeelden uit de praktijk die we graag met u delen. Loop gerust eens bij ons binnen en laat u verrassen!