De betonpoer grijs kun je bij de Betonpoerengigant in verschillende uitvoeringen vinden en vormt een stevige fundering voor een bouwwerk. Grijs is een neutrale kleur waardoor hij bij elk soort bouwwerk past. De betonpoeren kun je voor veel verschillende bouwwerken gebruiken, zoals schuttingen, pergola’s, buitenkeukens, carports, overkappingen en tuinhekken. De betonpoer zorgt ervoor dat met een flinke windstoot de bouwwerken niet omvallen, verzakken of wegwaaien. Ook zorgen betonpoeren ervoor dat het bouwwerk langer meegaat omdat door de betonpoer het bouwwerk niet direct contact heeft met de vochtige grond. Hout kan bijvoorbeeld niet goed tegen vocht en kan dan snel gaan rotten. Beton daarentegen is erg sterk en duurzaam materiaal dat tegen vele weersomstandigheden kan.

Verschillende betonpoeren in het grijs

Je kan vele verschillende soorten betonpoeren in het grijs vinden op de website van de Betonpoerengigant. Je kunt verschillende maten en modellen kopen. Zo heb je bijvoorbeeld grijze betonpoeren met een strakke rand of een vellingkant, Ook heb je zowel rechthoekige modellen als trapeziumvormige modellen. De rechthoekige modellen zijn vooral handig voor het verankeren van schuttingpalen en lichtere bouwwerken. De trapeziumvormige betonpoeren zijn daarentegen beter voor zwaardere bouwwerken zoals overkappingen omdat die druk van het bouwwerk beter verdelen. Ook heb je betonpoeren met een of meerdere gaten of met een of meerdere draadeinden. Dit kan bijvoorbeeld helpen om het bouwwerk makkelijker aan de betonpoer te bevestigen. Ook heb je een betonpoer grijs met HWA zodat je het water kan afvoeren.

Betonpoeren in grijs bij de Betonpoerengigant

Bij de Betonpoerengigant kan je makkelijk en snel via de website grijze betonpoeren bestellen. Vaak zijn ze binnen één werkdag al geleverd zodat jij direct aan de slag kan gaan. De betonpoeren zijn makkelijk te plaatsen, maar mocht je vragen of advies nodig hebben dan kan je altijd contact zoeken met de medewerkers van de Betonpoerengigant. Ook op de website kun je veel informatie vinden over de betonpoeren en hoe je ze het beste kunt gebruiken en plaatsen.