Jumboblokken zijn betonnen half rondgeslepen blokken die vaak worden gebruikt als barrière. Ze worden vooral gebruikt in de infrastructuur. De blokken zijn groot genoeg dat een auto er met geen mogelijkheid overheen kan rijden. Hierdoor letten bestuurders dus beter op en wordt op deze manier het verkeer veiliger. Jumboblokken worden ook wel schrikblokken, varkensruggen of biggenruggen genoemd. Ze vormen een snelle oplossing voor de veiligheid van winkelstraten, evenementen, verkeersomleidingen en fiets- en wandelpaden. Kortom, ze zijn ideaal voor het maken van een veiligere omgeving.

Jumboblokken gebruiken

Jumboblokken zijn makkelijk te gebruiken in het verkeer en worden vaak gebruikt bij parkeerplaatsen, pleinen, winkelgebieden of langs bermen. Je kan de jumboblokken bijvoorbeeld in een bocht plaatsen zodat de bestuurders langzamer door de bocht gaan. Als je de jumboblokken plaatst als particulier of bedrijf dan is het wel verstandig om toestemming te vragen aan de gemeente voordat je dit doet. Als je de jumboblokken namelijk plaatst tussen jouw erf en de weg dan kan het namelijk per gemeente verschillen of dit mag of niet. Verder kun je de jumboblokken ook gebruiken voor anti-parkeren, wegafzetting, afscheiding van terrein, pandbeveiliging en nog veel meer.

Jumboblokken kopen

Jumboblokken.nl is de grootste in de verkoop in jumboblokken. Ze bieden een breed assortiment aan voor een voordelige prijs. Ze hebben de jumboblokken in verschillende kleuren zoals grijs, geel en wit. Ook kun je jumboblokken met lepelgaten kopen zodat het makkelijker te vervoeren is. Jumboblokken zijn 45x90x48 centimeter, met een gewicht van 330 kilogram. Hier kan dus onmogelijk een auto overheen rijden. Mocht je toch een andere maat of kleur willen dan kunnen ze bij Jumboblokken.nl ze ook voor je op maat maken. Hierbij kan je kiezen voor jumboblokken met of zonder lepelgaten, schroefdraad en diverse kleuren. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen zelf de jumboblokken te schilderen met speciale betonverf. Door wat fellere kleuren te nemen, zoals geel, vallen de blokken nog beter op. Ze worden snel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit beton, waardoor ze lang mee gaan. Kijk op de website voor alle verschillende soorten en maten jumboblokken en vraag vandaag nog een offerte aan.