De wereld wordt steeds mooier. Er zijn namelijk steeds meer hulpmiddelen die je toe kunt passen op de werkvloer. Dit geldt ook op het gebied van tillen met bijvoorbeeld een kantelaar voor pallets. Maar welke opties zijn er allemaal te vinden? In deze blog vind je de meest populaire apparaten die je helpen met tillen op de werkvloer. Zo wordt het proces ineens vele malen soepeler, hoe sterk je ook bent. 

Een Easy-up

Ten eerste is er een easy-up. Dit is een speciaal apparaat dat helpt met het optillen van zware spullen zoals pallets. Daarbij wordt datgene wat op wordt getild op een voorzichtige manier opgetild. Daardoor breekt er hoe dan ook niets en weet je zeker dat je producten zonder schade aflevert. Daarnaast heb je ook een hoge hijs- en daalsnelheid. Zo kun je snel veel verschillende ladingen achter elkaar tillen.

Een Easy-shaft

Een andere mogelijkheid is de Easy-shaft. Met dit apparaat worden de mogelijkheden op de werkvloer flink vergroot. Dit komt door de unieke kenmerken die je tegenkomt bij de Easy-shaft. Zo is dit apparaat volledig pneumatisch. Daarnaast is hij ook veilig en betrouwbaar. Verder is er geen gewichtsinstelling nodig, waardoor je ook hier geen tijd aan kwijt bent. Ook is de positionering eenvoudig door middel van de parkeerremmen. 

Een Easy-sheet

Ten derde is er de Easy-sheet. Dit pneumatische apparaat beschikt over vele voordelen wanneer jij veel ladingen moet tillen. Het belangrijkste is dat je het apparaat kunt vertrouwen doordat het veilig is. Daarnaast is een Easy-sheet ook geluidsarm, waardoor niemand last heeft van het tilproces. Verder is er ook geen luchtverbruik wanneer het apparaat op stand-by staat. Zo hoef je ook hier niet op te letten.

Een palletkantelaar

Tot slot is er ook een palletkantelaar. Zoals de naam al suggereert is dit een apparaat waarmee pakketten worden gekanteld. Dit is handig wanneer een pakket niet op de juiste manier ligt of ergens op gekanteld moet worden. Tilhulp in de vorm van dit apparaat zorgt ervoor dat deze opgave geen probleem is. Zo houd je het bedrijfsproces soepel.