Een betonpoer kun je kopen bij vele betonspecialisten zoals Betongoed. Er zijn een heleboel soorten betonpoeren te koop. Dit kan het soms lastig maken welke je voor jouw bouwwerk nodig hebt. Als je een overkapping, schuur of pergola gaat bouwen is het verstandig wat grote betonpoeren te nemen. Bij kleinere buitenspeeltoestellen of kleine schuttingen of hekken kun je wat minder grote betonpoeren gebruiken. Een betonpoer neemt de draagkracht van het bouwwerk op zich zodat de constructie niet inzakt of bij een stevige wind omwaait. Ook kan een betonpoer ervoor zorgen dat je bouwwerk jaren langer mee gaat. Een betonpoer komt namelijk vaak een stukje boven de grond uit. Normaal gesproken zouden de houten palen van het bouwwerk in de grond zitten, maar door de betonpoer raakt het hout de vochtige grond niet aan. Hierdoor zal het hout minder snel gaan rotten en blijft het langer goed.

Betonpoeren van Betongoed

Betonpoeren zijn in verschillende soorten en maten te koop. Een betonpoer is vaak nog een beetje zichtbaar aangezien het voor een gedeelte uit de grond komt. Vandaar dat er ook verschillende kleuren zijn waardoor er altijd een kleur bij zit die bij jouw constructie past. Ook kan je een betonpoer met een of meerdere schroefdraden kopen. Hierdoor zijn de betonpoeren makkelijker te bevestigen is aan het bouwwerk. Bij Betongoed kun je hier vaak voor kiezen of je wel of niet een schroefdraad erbij wilt. Ook kun je er een verbindingsplaatje en snelcement bij bestellen. Verder heb je ook rechthoekige en trapeziumvormige betonpoeren. De rechthoekige worden het meest gebruikt voor wat kleinere constructies en de trapeziumvormige betonpoeren zijn erg handig om de neergaande druk te verspreiden en kunnen ook meer gebruikt worden voor de grote constructies.

Het kan dus wel verwarrend zijn welke betonpoeren jij nodig hebt voor jouw bouwwerk. Bij Betongoed kun je kiezen uit veel verschillende betonpoeren en kunnen ze je ook advies geven over welke betonpoer bij je constructie past. Ze helpen je graag verder in de winkel of je kunt ze natuurlijk ook even bellen. Mocht je ook vragen hebben over het plaatsen van de betonpoeren, dan kunnen de deskundige medewerkers van betongoed je daar ook advies en informatie over geven.