Ben je op zoek naar een manier om je kinderen te entertainen, maar je wil niet dat ze steeds achter de computer of hun telefoon zitten? Hier lees je een goede idee om je kinderen op een gezondere manier bezig te houden. Frisse lucht en voldoende beweging is noodzakelijk voor elk kind. Daarom kun je een Berg trampoline aanschaffen. Een trampoline staat gegarandeerd voor heel wat uren springplezier. Niet alleen zijn je kinderen lekker buiten aan het spelen, ze krijgen ook nog eens een hele hoop beweging. Op en rond een trampoline kun je ook meer doen dan alleen maar springen. Met meerdere kinderen kun je ook een balspel op en rond de trampoline spelen waarbij een kind bijvoorbeeld de bal in de lucht gooit en de persoon op de trampoline deze moet vangen.

red and blue trampoline with net

Kleine kinderen en trampolines

Je zult je al snel afvragen; ik heb nog jonge kinderen, is een trampoline wel veilig voor ze om op te spelen? Het antwoord is ja, speciaal voor jonge kinderen zijn er natuurlijk trampolines met een beschermingsnet. Zo kunnen ook zij genieten van de trampoline en hoef jij je als ouder geen zorgen te maken dat er nare ongelukken gebeuren. Wanneer je maar 1 of misschien 2 jonge kinderen hebt is het ook aan te raden geen hele grote trampoline te kopen, zo beperk je ook enigszins ongelukjes.

Een trampoline verpest het uitzicht

Veel mensen vinden het grootste nadeel van een trampoline dat deze heel duidelijk zichtbaar is in de tuin. Wanneer je dit erg storend vindt kun je natuurlijk ook je trampoline ingraven. Let wel op dat dit pas verstandig is wanneer je kinderen al wat ouder zijn en je dus geen zorgen hoeft te maken dat iemand van de trampoline af kan vallen op het gras bijvoorbeeld. Een ingegraven trampoline ziet natuurlijk wel een stuk mooier uit, je kunt als het ware over de trampoline heen kijken. Als je een groene rand kiest voor je trampoline zal deze helemaal niet meer zo opvallen in de tuin.