Met de finishing touch verander jij je huis van een gewone woning naar jouw eigen paleis. Eén van de plekken in het huis waar jij je creativiteit tot uiting kan laten komen is de muur. Nadat je gewenste verf bij bestel-verf.nl hebt uitgekozen en hebt aangebracht is het tijd om je muur te decoreren. In deze blog presenteren wij alvast een zestal ideeën om jou op gang te helpen!

Hangpotten

Hangpotten zijn ideaal voor kleine huizen of studentenkamers. Planten zijn rustgevende decoraties die zorgen voor een betere luchtkwaliteit in je kamers. Met hangpotten creëer je een kleine verticale tuin aan je muur. Mocht je daar niet van houden kun je op Homestore24.nl ook nog een hele hoop andere dingen vinden

Hoeden

Met behulp van haken hang je jouw favoriete hoofddeksel aan de muur. Dit is niet alleen praktisch maar kan ook erg mooi matchen bij jouw muur. Een bruine sombrero past bijvoorbeeld perfect bij de woontrend van 2018 en 2019 waar hout een grote rol in speelt.

Hobbymuur

Je kunt de muur gebruiken om gasten kennis te laten maken met jouw hobby’s en dagelijkse bezigheden. Je kunt bijvoorbeeld een LP-, CD – of boekenkast plaatsen of of planken ophangen om je favoriete beeldjes op te stallen. Je kunt ook altijd bij meubelslaaphuys een leuk item uitzoeken om ervoor te zetten of op te hangen

Agenda

Met behulp van een glasplaat en een uitwisbare stift heb je een muur-vullende agenda om nooit meer je afspraken te vergeten en reminders-to-self te plaatsen. In de vakantie kun je deze glasplaat bovendien volledig schoonvegen om niet herinnert te worden aan je verplichtingen.

Voor de kids

Een leuke muurdecoratie voor kinderen is de magneetplaat. Kinderen kunnen met letterborden spelen en tegelijkertijd hun eersten woorden leren. Voor de vergeetachtige ouders is het bord ook ideaal, het bord is namelijk ideaal om jezelf eraan te herinneren dat je het vuilnis nog buiten moet zetten. Er is ook veel keuze in kinderkamer behang. Een leuke manier om de kamer op te vrolijken.

Pannen

Door de ongelijk vormen en maten zijn pannen soms vervelend om in kastjes te stallen. Door middel van een simpele stang met haken aan de keukenmuur wordt dit probleem opgelost. Je kunt gemakkelijk bij de pannen en hebt bovendien een mooie en passende muurversiering in de keuken.

De ideeën die wij geopperd hebben in deze blog zijn maar een greep uit de duizenden decoraties die je aan kunt brengen aan de muur. Laat je creativiteit op de vrij loop en maak je huis precies zoals jij dat wil. Succes!